«Легкоатлетична НІКА»-2018 на Закарпатті

342
Федерація  легкої атлетики Закарпатської області традиційно підвела підсумки року, що минув, і нагородила найкращих в 11-ти номінаціях.

 
На початку заходу віце-президент Анатолій Коломоєць проінформував присутніх про діяльність федерації у 2018 році. Основним проектом ФЛАЗО став проект реконструкції легкоатлетичного ядра  ужгородського стадіону «Авангард». Завдяки спільним зусиллям обласної, міської влади, ФЛАУ,  ПП «Спортелітбуд» та особисто президента ФЛАЗО Олега Коноваленка, який підтримав проект фінансово у найскрутнішому положенні в кінці року, на стадіоні укладене покриття типу KONIPUR SW загальною вартістю 18,5 млн. грн.. Навесні буде нанесена розмітка, і вже наприкінці квітня стадіон прийме 58-й «Кубок «Дружба».
 
Переможцями за підсумками 2018 року на Закарпатті стали:
 
«Найкращий спортсмен»: чемпіон України з гірського бігу, учасник чемпіонату Європи   Сергій  Расчупкін (тренер І.С.Панкулич)
 
«Найкраща спортсменка»: чемпіонка України з кросу  Олесю Дідоводюк (тренер Будкевич Г.Б.)
 
«Найкращий тренер»: ЗТУ Геннадій Будкевич
 
«Почесний суддя»: голова обласної колегії суддів, національний суддя Михайло Безега
«Юна надія Закарпаття»: Андрій Годьмаш (тренер Будкевич Г.Б.) та Евеліна Зенгел (тренер Андріасова Л.В.)
«Почесний мастерс»: Олена та Олександр Тодорови
 
«Найкращі змагання»: Гран-прі «Стрибки під музику» на призи Ігоря Тер-Ованесяна, які були проведені на високому організаційному рівні і за участю почесного гостя ЗМС СРСР, рекордсмена Європи Роберта Емміяна
 
«Найкращий біговий клуб»: U-RUN/ UzhhorodRanningClub
Президент ФЛАЗО Олег Коноваленко нагородив партнерів федерації:
офіційний спонсор федерації – кондитерська компанія ASA Sweets (директор Сергій Семак); надійний і постійний партнер ТОВ «А-КВАТТРО» (Ірина та Олександр Олійник); будівельна компанія «Traksler Development» (директор Роберт Тракслер); готель-ресторан «Кілікія» (Арсен Мелкунян); ресторан «Уж-Венеція» та приватне підприємство «Спортелітбуд» (директор Володимир Рудюк).
Подяку Федерації за впровадження в Ужгороді Програми «Дитяча легка атлетика ІААФ» та участь у Західній лізі за участі шести областей України отримала команда СЗОШ №3 в обличчі вчителя фізичного виховання СЗОШ №3 Олени Рунянин.
 
Окремі призи від спортклубу Ужгородського національного університету отримали найкращі студенти-спортсмени Павло Клим та Мирослава Цап.
 
Всі переможці та домінанти отримали у подарунок спортивні костюми від управління молоді та спорту ОДА та фірмові торти «Ужгород» від компанії ASA Sweets. А один торт Ужгород та оплески  дісталися  Президенту ФЛАЗО Олегу Коноваленку, який у той день саме святкував свій день народження.
За матеріалами ФЛА Закарпатської області