У Сумах відбудеться науково-методичний семінар для тренерів

215
Запрошуємо гостей чемпіонату України серед юніорів взяти участь у науково-методичному семінарі для тренерів з легкої атлетики!
 
3-го лютого у конференц-залі легкоатлетичного манежу в м. Суми буде проведено науково-методичний семінар для тренерів з легкої атлетики за участю Заслуженого тренера України, доцента Анатолія Григоровича Бойка. Тема семінару – «Сучасна модель багаторічної підготовки легкоатлетів». Анатолій Григорович представить слухачам своє бачення побудови багаторічної моделі підготовки легкоатлетів, системи відбору, вибору тренувальних вправ, методів та засобів підготовки спортсменів у відповідності до їх гендерних, вікових та інших індивідуальних особливостей. Крім того, під час заходу слухачі матимуть можливість поставити свої запитання до одного з найтитулованіших і найдосвідченіших тренерів сучасної легкої атлетики України.
 
Також участь у заході планує взяти один з провідних тренерів-масажистів національної збірної команди Євген Володимирович Савченко, який представить доповідь на тему «Підготовка легкоатлетів до основної частини тренування. Сучасні засоби відновлення та профілактики травматизму у легкій атлетиці».
 
Запрошуємо всіх бажаючих взяти участь у даному заході!
 
Місце проведення – м. Суми, вул. Прокоф’єва 34, конференц-зал легкоатлетичного манежу СумДУ (ауд. 302, 3 поверх). Початок о 13:00.
Попередня статтяДва рекорди України на юнацькому національному чемпіонаті в Сумах
Наступна статтяПерелік атлетів для національного пулу тестування (кандидати на ЧС-2019)