Семінар для атлетів перед командним чемпіонатом Європи

220
3 серпня у Луцьку, де наразі на зборі перед командним чемпіонатом Європи перебуває збірна України з легкої атлетики, відбувся науково-методичний семінар для учасників НТЗ за участю Заслуженого тренера України, доцента Анатолія Бойка на тему «Управління тренувальним процесом. Сучасна модель багаторічної підготовки легкоатлетів».
 
Анатолій Григорович представив слухачам своє бачення побудови багаторічної моделі підготовки легкоатлетів, системи відбору, вибору тренувальних вправ, методів та засобів підготовки спортсменів у відповідності до їх гендерних, вікових та інших індивідуальних особливостей. Також учасники семінару приділили увагу психологічним аспектам взаємодії тренера та спортсмена під час підготовки і безпосередньо під час участі у відповідальних змаганнях.
 
По завершенню семінару Анатолія Бойка відбувся вебінар за участю заступника директора Національного антидопінгового центру України Ярослава Кручека, присвячений антидопінговому контролю у спорті, нововведенням, які вже мають місце у системі антидопінгу з поточного року або очікуються у наступному.
Попередня статтяЩодо формування складу збірної України на чемпіонат світу з бігу на 50 км
Наступна статтяФінансові умови участі українських атлетів в чемпіонаті світу з бігу на 50 км