Кирило Кіру: «Намагався показати глядачам красу стрибків з жердиною»

331
Кирило Кіру поділився з кореспондентом XSPORT.UA своїми враженнями щодо перемоги на чемпіонаті України зі стрибків з жердиною (5.30).
 
– Я дуже вдячний долі, що дала мені можливість знаходитися досі тут. Бачити ці обличчя, відчувати цю атмосферу. Було круто. Дуже задоволений не те що високими стрибками, а гарними. Я старався більше показувати красу. Звісно, цей результат не дуже високий і не на стільки сильний, щоб представляти свою країну і підіймати над головою прапор. Але вважаю, що після сьогоднішнього дня мені буде надано більше можливостей, більше тренувань. Тому що , якщо відверто. Я дуже мало присвячую часу тренуванням. Але загалом я задоволений – атмосферою, і тим, що я тут.
 
Дуже добре, що тут є дві ями, на обох сторонах. І була можливість змінити сторону для стрибків задля більш високих результатів. Тому що вітер був в обличчя, боковий, це дуже заважає.
 
Сьогодні мені перемогу приніс результат 5 м 30 см. Він, звісно, не високий, і ним не задоволений. У порівнянні з нормативом на чемпіонат світу (5.71) це дуже слабо. Але я приклав максимум зусиль, щоб стрибнути вище. Хотілося, звісно, 5.50. Задоволення б отримав більше.