Нормативи переносяться на п’ятницю

230
Другий день чемпіонату України-2019 не приніс нам виконаних нормативів на чемпіонат світу, але подарував цікаву боротьбу в низці дисциплін.
 
У стрибках у довжину серед чоловіків до останньої спроби вели боротьбу за золото харків’янин Ярослав Ісаченков та Владислав Мазур з Бердичіва. І лише в шостому стрибку Владиславу вдалося підкріпити свою перемогу яскравим акордом – 8.01, тоді як найкраща спроба Ярослава була на 7.77.
 
У стрибках з жердиною серед чоловіків 5.30 подолали лише 23-річний Кирило Кіру з Київщини та 20-річний Тарас Шевцов з Харківщини (для нього це – особистий рекорд). Після цього вони взялися за штурм позначки 5.40. Вона нікому не підкорилася, і за спробами перемогу святкував Кіру.
 
У чоловічій висоті серед чоловіків після стрибків на 2.23 у секторі залишився лише Андрій Проценко з Херсонської області. Маючи вже раніш виконаний норматив, а значить, і оформивши путівку на чемпіонат світу, він, без конкуренції, 2.27 не взяв.
 
Також відзначимо впевнену перемогу у метанні диска харків’янина Микити Нестеренка (61.13) та Наталі Семенової з Донеччини (58.47).
 
З повними результатами та відеотрансляцією змагань можна ознайомитися за ЦИМ посиланням
 
Фото – Дмитро Вакулка