В Івано-Франківську підписано історичний договір!

256
Початок жовтня в Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу багатий на важливі події. Так, 1 жовтня було підписано Угоду про співпрацю між Івано-Франківським національним технічним університетом нафти і газу та Федерацією легкої атлетики Івано-Франківської області.
 
В церемонії підписання договору взяли участь ректор Університету Євстахій Крижанівський та Президент ФЛАІФ Віталій Матешко. Варто підкреслити, що співпраця між установами має тривалу історію.
 
– Наголошу, що коріння легкої атлетики закладені в ІФНТУНГ давно, – відзначив президент ФЛАІФ Віталій Матешко. – Адже саме в стінах цього університету навчалися двоє видатних легкоатлетів-олімпійців, гордість нашої держави, члени національної збірної України Неля Непорадна та Христина Стуй. І починаючи з 2020 року в ІФНТУНГ легкоатлетичне життя вируватиме. Вже в травні на відреконструйованому за усіма сучасними стандартами університетському стадіоні відбудеться міжнародна матчева зустріч не менш ніж п’яти юнацьких збірних, зокрема України, Білорусії та Туреччини. Також в продовж сезону відбудеться низка різноманітних Всеукраїнських змагань.
 
Договір про співпрацю передбачає організацію та проведення обласних, всеукраїнських та міжнародних змагань з легкої атлетики на базі спорткомплексу ІФНТУНГ, а також утвердження принципу здорового способу життя та сприяння до вступу в університет спортсменів високої кваліфікації.
Попередня статтяДоха-2019, день 7: розклад виступу українок
Наступна статтяОльга Саладуха й Анна Красуцька – про кваліфікацію з потрійного стрибка