Українські легкоатлети приєдналися до соціального проекту XSPORT

228
Українські легкоатлети і люди з їхнього антуражу стали частиною соціального проекту телеканалу XSPORT, спрямованого на боротьбу з серцево-судинними захворюваннями.

 
Згідно з дослідженнями, саме через серцево-судинні захворювання помирає найбільше людей в Україні і в усьому світі. Як правило, 67 відсотків усіх смертей відбувається через недбале ставлення до серця.
 
У зв’язку з цим телеканал XSPORT запустив соціальний проект на підтримку здорового способу життя і профілактики серцево-судинних захворювань. Його частиною є челлендж у соціальних мережах, до якого приєдналися і легкоатлети. Серед них, зокрема, Ярослава Магучіх, Богдан Бондаренко, Анна Рижикова, Мар’ян Закальницький, Іван Банзерук, Христина Юдкіна, Валерій Літанюк, Олена Говорова, Тетяна Петлюк, Анна Міщенко, Євген Гуцол, Сергій Расчупкін, Ольга Ляхова, Дмитро Дем’янюк та масажист команди Віктор Парфенюк. До участі у челленджі закликали Ольга Саладуха і Марина Бех.
 
Спортсмени на своїх прикладах показали, що займатися спортом можна будь-де і будь-коли – і в дитячому садочку чи дитячій ігровій кімнаті, і в горах, і в магазинах чи ТРЦ, і на засніжених дорогах Киргизії та України, і у ліжку, і навіть на ринку у Кенії.
 
Стати частиною челленджу може кожен з нас. Його умови досить прості. Потрібно:
1) зняти відео, де учасник/учасниця займається спортом в незвичайному місці;
2) виставити у свій інстаграм, позначивши #xsportchallenge, @xsportchallenge, @xsportua;
3) у пості або самому відео розповісти, що для учасника значить спорт, і закликати людей до здорового способу життя.
 
Подивитися відео учасників челленджу і надихнутися на заняття спортом можна, переглянувши в Instagram сторінку XSPORTchallenge або перейшовши за відповідним хештегом #XSPORTchallenge.