Сергій Романчук: «Наталія Прищепа та Андрій Попеляєв здивовані та обурені коментарями під відео з їхнім тренуванням»

236
Днями в інтернеті поширилося відео тренування в Рівному Наталії Прищепи з приписом, мовляв дворазова чемпіонка Європи готується до Олімпійських ігор в поганих умовах та іншими подібними закидами. Прояснити ситуацію прес-служба ФЛАУ попросила головного тренера збірної України з видів витривалості Сергія Романчука:
 
– Я бачив це відео. Бачили його і Наталія Прищепа та її наставник Андрій Попеляєва, і вони дуже здивовані та обурені коментарями, які з’явилися поруч з тим постом. Я розмовляв з Андрієм Володимировичем. Згідно з індивідуальним планом підготовки вони з Наталією  зараз займаються загально-фізичною підготовкою, для цього обрали рідне місто, бо їх там влаштовують всі умови. В залі, в якому зняте відео, комфортна температура, і вони вдячні його господарям за гостинність. В розпорядженні Наталії Прищепи також зал кікбоксингу, інші спеціалізовані приміщення, необхідні для даного етапу підготовки. А вже досить скоро, 10 березня, Наталія Прищепа та Андрій Попеляєв вирушать на збір до турецької Анталії, де відбудеться наступний етап підготовки атлетки до олімпійського сезону.
 
Додам, що раніш в зимовий період Наталія, як і всі інші рівненські атлети, вдома займалися в підтрибунному приміщенні стадіону «Авангард». В тому залі умови дійсно були неналежними. Але наразі триває повна реконструкція цієї арени – як відкритого стадіону, так і легкоатлетичного манежу, який входитиме до складу цього комплексу. Невдовзі делегація ФЛАУ на чолі з президентом Легкої атлетики України Ігорем Гоцулом відвідає Рівне, аби здійснити контроль виконання робіт. Дуже скоро атлети Рівненщини отримають стадіон та манеж, які відповідатимуть всім сучасним вимогам, і зможуть забезпечити якісні умови для змагань та тренувань.
Попередня статтяІгор Гоцул: «Ми знайшли ідеальний майданчик під стадіон в середньогір’ї»
Наступна статтяМетання на Київщині: ще один крок до мрії