Новий інвентар для Чорноморська

274

На виконання рішення Виконавчого комітету ФЛАУ, Легка атлетика України продовжує постачати спеціалізований інвентар в регіони країни.

 

 

Днями солідне поповнення отримав Чорноморськ Одеської області, який наразі є однією провідних вітчизняних тренувальних легкоатлетичних баз. Тренувальні бар’єри різної висоти, в тому числі з м’якою оббивкою, еспандери для бігу, жилети з обтяженням, набивні м’ячі (медболи, фітболи) різної ваги, планки для відштовхування для горизонтальних стрибків, інше обладнання, закуплене за поданням ФЛАУ профільним Міністерством, тепер слугуватиме українським атлетам під час їхніх зборів в Чорноморську.

Слід зауважити, що тамтешня міська влада у свою чергу також працює над створенням сприятливих умов для наших спортсменів, поповнення матеріально-технічної бази. Так минулого року за кошти міськбюджету було закуплено яму для стрибків у висоту, а влітку нинішнього року на стадіоні «Шкільний» буде оновлено покриття бігових доріжок та секторів.

Нагадаємо, що Чорноморськ не перше місто, яке останнім часом отримало від ФЛАУ інвентар. Зокрема, в низку регіонів було направлено різноманітні метальні обладнання та снаряди, а до Львова – яму для стрибків у висоту, на якій Ярослава Магучіх нещодавно вже встигла встановити новий юніорський світовий рекорд. Незабаром поповняться матеріально-технічні бази й інших легкоатлетичних центрів країни.