Перенесення та скасування травневих змагань ФЛАУ

220
Виконавчий комітет Легкої атлетики України шляхом використання електронних засобів зв’язку за погодженням з Радою ФЛАУ ухвалив наступні рішення щодо змін у календарі змагань ФЛАУ:
 
1. Перенести на невизначений термін чемпіонат України серед ДЮСШ та СДЮШОР серед юнаків 2007-2008 р.н. (4-борство), який мав відбутися 15-16.05.2020 року в м. Чорноморськ, Одеська область.
2. Перенести на невизначений термін чемпіонат України з півмарафону, який мав відбутися 15 травня 2020 року, м.Ковель, Волинська область.
3. Скасувати командний чемпіонат України з естафетного бігу серед дорослих, молоді, юніорів, юнаків, який мав відбутися 28.05.2020 року в м.Черкаси.
4. Скасувати І етап Кубку України з легкої атлетики, який мав відбутися 26.05.2020 року в м.Бахмут, Донецька область.
5. Скасувати чемпіонат України з гірського бігу (вгору-вниз), який мав відбутися 31.05.2020 року в смт.Славське, Львівська область.
6. Скасувати командний чемпіонат України з легкої атлетики серед юніорів, який мав відбутися 18-19.05.2020 року в м.Бахмут, Донецька область.
7. Скасувати командний чемпіонат України з легкої атлетики серед юнаків 2003 р.н. та молодше, який мав відбутися 23-24.05.2020 року, м. Івано-Франківськ.
 
Головна тренерська рада у зв’язку з подовженням на всій території України карантину, неможливістю наразі проводити спортсменами повноцінний тренувальний процес та очікуваним суттєвим зменшенням фінансування спортивних заходів внесла наступну пропозицію, яка знайшла підтримку Виконавчого комітету ФЛАУ. У юніорській та юнацькій вікових групах в календарі на 2020 рік залишаються (поки що переносяться на невизначений термін і будуть проведені за найліпшої нагоди) лише основні змагання – чемпіонати України. В дорослій віковій групі в календарі на 2020 рік залишаються (поки що переносяться і будуть проведені за найліпшої нагоди) лише чемпіонат України та командний чемпіонат України, а також чемпіонати України з марафону, півмарафону та спортивної ходьби. Всі інші змагання – командні чемпіонати України в молодших вікових групах, Кубки України, а також чемпіонати України з позастадіонних видів легкої атлетики у 2020 році скасовуються. Водночас, якщо організатори змагань з позастадіонних видів та інших мають можливість, в тому числі фінансову, провести скасовані змагання – вони можуть це робити, але такі змагання не матимуть статусу чемпіонату України, Кубку України, тощо.
Попередня статтяНарада керівників підрозділів ФЛАУ: ДЮСШ, календар, семінари, повернення з закордонних зборів
Наступна статтяЗапрошення на відеоконференцію Covid-19 vs Running