Обговорення контракту з ASICS та майбутніх освітніх семінарів

281
5 травня в онлайн режимі відбулася традиційна щотижнева нарада керівників підрозділів офісу Легкої атлетики України.
 
Під час наради було піднято питання контракту ФЛАУ з компанією ASICS щодо екіпірування збірних команд України з легкої атлетики. Його умови були прив’язані до Олімпійських ігор-2020, але через перенесення останніх на наступний рік, а також скасування та перенесення низки інших цьогорічних змагань, контракт тепер потребує корегування – як щодо постачання екіпірування у 2020-році, так і у 2021-му. Департаменту розвитку ФЛАУ доручено зв’язатися з представниками компанії ASICS щодо врегулювання даного питання.
 
Керівники підрозділів також обговорили теми найближчих семінарів, які проходитимуть в рамках освітнього проекту ФЛАУ «Академія Легкої атлетики України». Так цього тижня їх заплановано відразу три: «Кухня організації змагань», «Як запобігти комунікаційній кризі» та «Перспективи кругового маху у штовханні ядра». Надалі триває робота над підготовкою, зокрема, серії семінарів «Права і обов’язки спортсменів під час змагань», «Фінансова грамотність спортсменів» та інших, розрахованих на різні цільові аудиторії легкоатлетичної спільноти.
 
Також присутні обговорили підсумки циклу лекцій Дмитра Павлова «Створення і монетизація персонального бренду». За попередньою домовленістю с паном Дмитром, атлети, які проявили себе під час цих семінарів найактивніше, будуть рекомендовані для подальшого співробітництва з його агенцією.
 
На завершення наради були вирішено, що невдовзі, після систематизації наявної інформації, на офіційному сайті ФЛАУ буде створено окремий розділ, де містиметься вся інформація про сертифіковані в країні легкоатлетичні споруди – категорія, термін дії сертифікації, сертифіковані сектори, контактні дані тощо.
Попередня статтяВітаємо Ніну Зюськову з днем народження!
Наступна статтяВідбувся семінар ФЛАУ «Кухня організації змагань»