Положення про авторизацію осіб, задіяних в процесі проектування, експлуатації легкоатлетичних споруд, постачання легкоатлетичного обладнання, інвентарю, екіпірування і синтетичного покриття

458
Рада Легкої атлетики України на своєму засіданні затвердила «Положення про авторизацію фізичних осіб, фізичних осіб-підприємців та юридичних осіб, задіяних в процесі проектування, облаштування і експлуатації легкоатлетичних споруд, постачання легкоатлетичного спортивного обладнання, інвентарю, екіпірування і синтетичного покриття».
 
Дане Положення дозволить легкоатлетичній спільноті України надалі отримувати в своє розпорядження якісне обладнання, сертифіковані стадіони, тощо, які відповідатимуть вимогам World Athletics та ФЛАУ, а також слугуватиме додатковим джерелом поповнення бюджету Легкої атлетики України, що є особливо актуальним за нинішніх умов.
 
Ознайомитися з Положенням про авторизацію можна за ЦИМ посиланням. Постійне місцезнаходження документу на офіційному сайті ФЛАУ: пункт меню «Федерація» – підпункт меню «Документи».