26 червня – круглий стіл «Атлет та менеджер: ефективна співпраця»

225
Цієї п’ятниці, 26 червня о 13:00 відбудеться черговий захід в рамках освітнього проєкту ФЛАУ «Академія Легкої атлетики України» – круглий стіл «Атлет та менеджер: ефективна співпраця».
 
Основними спікерами будуть уславлена у нещодавньому минулому штовхальниця ядра, бронзова призерка чемпіонату Європи, учасниця трьох Олімпійських ігор, а нині – менеджерка атлетів, засновниця агенції «Sport Etalon» Валентина Федюшина, засновник маркетингової агенції «Podium Sport Marketing Group» Юрій Шаповалов, наша провідна метальниця молоту, фіналістка чемпіонату світу-2019 Ірина Климець, а також інші фахівці.
 
Даний круглий стіл буде корисний передусім атлетам, які співпрацюють з менеджерами, і хотіли б більше знати про свої права та можливості, які може надати така співпраця. І як зробити цю співпрацю більш ефективною.
 
Взяти участь в круглому столі можуть всі охочі члени ФЛАУ. Посилання для доступу можна отримати у головних тренерів збірної України за своїми видами, у своїх територіальних ФЛА та в Комісії атлетів ФЛАУ. Свої запитання до учасників круглого столу ви можете надсилати на електронну пошту petrov.toha@gmail.com
Попередня статтяАліна Логвиненко – переможниця четвертого етапу легкоатлетичного онлайн-баттлу 5vs400
Наступна статтяТренерський штаб збірної України відвідав Луганщину