Співпраця з виробником спеціального медичного обладнання

237
Відбулась робоча зустріч тренерського штабу та лікарів національної збірної команди з представниками вітчизняної компанії «Торос-Груп», яка спеціалізується на виробництві та продажу спеціального медичного обладнання, у тому числі ортопедичних виробів та компресійних аксесуарів.
 
Директор компанії Олена Соколовська представила присутнім продукцію власного виробництва, яка може бути цікавою для використання спортсменами національної збірної команди України з легкої атлетики (бандажі, фіксатори і пов’язки, еластичні бинти, компресійні гольфи, тощо).
 
Пані Соколовська наголосила, що здоров’я і допомога у реабілітації спортсменів національних збірних команд України, у тому числі легкоатлетів, є одним з пріоритетних завдань компанії. Тому для виробництва якісних специфічних товарів даної групи необхідно враховувати зауваження і побажання самих атлетів, тренерів та практикуючих спортивних лікарів. Лише за таких умов, на переконання пані Соколовської, можна забезпечити виробництво дійсно зручних та ефективних виробів, які повною мірою відповідають вимогам виду спорту. Для цього компанія готова передати національній збірній команді України з легкої атлетики на безоплатній основі набір продукції власного виробництва для активного використання у тренувальній та змагальній діяльності та подальшого надання відгуків щодо отриманої продукції за підсумками її використання.
 
 
Тренерський штаб цілком підтримав ініціативу керівництва компанії «Торос-Груп», виказав готовність до щільної співпраці, а також одразу надав декілька власних пропозицій та коментарів щодо розробки та виробництва товарів даної групи, з урахуванням специфіки легкої атлетики. Одночасно на даному етапі учасниками зустрічі було сформовано набір виробів для легкої атлетики, якій у короткий термін буде підготовлено та передано лікарям збірної команди для подальшого тестування і використання у своїй практичній діяльності.
 
Також пані Соколовська передала лікарям збірної команди тестову партію еластичних бинтів власного виробництва для забезпечення потреб спортсменів національної збірної команди.
Попередня статтяЗі світу по нитці: чемпіон світу з десятиборства достроково завершив сезон
Наступна статтяПідсумки засідання Ради ФЛАУ, яке відбулося 11 липня