Юніорський та командний чемпіонати України відбудуться в Луцьку наступного тижня

223
Виконавчий комітет ФЛАУ підтвердив дати і місце: чемпіонату України серед юніорів – 12-13 серпня, Луцьк, та командного чемпіонату України і чемпіонату України з бігу на 10000 метрів – 15-16 серпня, Луцьк.
 
Підставами для такого рішення стало переведення міста Луцьк Державною комісією з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій з 8 серпня з «червоної» до «помаранчевої» зони, а також дозвіл, наданий на проведення змагань депутатами Луцької міської ради під час позачергової 90-ої сесії.
 
Звичайно, під час проведення змагань має бути забезпечено дотримання всіх вимог Міністерства охорони здоров’я щодо організації та проведення спортивних заходів, а саме: відсутність глядачів; перебування учасників у закритих приміщеннях з розрахунку 1 особа на 10 кв.м; забезпечення дотримання соціальної дистанції між учасниками; забезпечення всіх учасників змагань індивідуальними засобами захисту та всіх локацій – засобами дезінфекції. Повний перелік вимог буде опубліковано незабаром на офіційному сайті ФЛАУ.
 
Також члени Виконкому Легкої атлетики України затвердили механізм часткового відшкодування коштів за проїзд учасникам змагань. Після внесення редакційних правок його також буде опубліковано на сайті ФЛАУ.
Попередня статтяНайсильніші бар’єристки країни зустрінуться у Києві
Наступна статтяФЛА Кіровоградської області висунула кандидатуру Ігоря Гоцула на посаду президента ФЛАУ