Легкоатлетичний вік-енд: перемога Левченко і призова трійка Бех-Романчук

384
Вихованки Ірини Пустовойт – Юлія Левченко й Ірина Геращенко – оформили переможний дубль зі стрибків у висоту на міжнародних змаганнях Kamila Skolimowska Memorial у Польщі.

 
Левченко виграла змагання з результатом 1,92 м. Геращенко, з третьої спроби подолавши 1,89 м, стала другою. Оксана Окунєва посіла четверте місце, поступившись Лаверн Спенсер з Сент-Люсії лише за спробами (1,85 м).
 
Михайло Кохан став четвертим з метання молота (75,73 м), Катерина Климюк фінішувала п’ятою з бігу на 400 метрів (52,36 с), а Анна Плотіцина посіла таку ж сходинку з бігу на 100 метрів з бар’єрами (13,47 с).
 
Днем раніше, 5 вересня, Марина Бех-Романчук на змаганнях в Інсбруці стала другою зі стрибків у довжину. Турнір серії Golden Fly традиційно відбувався на площі австрійського містечка. Крім стрибків у довжину до його програми також входили стрибки з жердиною. На жаль, через зливу організаторам доводилося призупиняти змагання, проте дощ не завадив Марині настрибати 6,82 м. Кращий результат цього вечора показала лише білоруска Настясья Мірончик-Іванова (6,94 м).