Зі світу по нитці: пріоритети Феттера і плани Шпотакової

605
Попри те, що цього року німець Йоганнес Феттер, як ніхто інший, наблизився до світового рекорду з метання списа, на наступний сезон головною метою вбачає не його побиття, а золоту медаль Олімпійських ігор. «Моя мета – золото Токіо і стабілізація результату на рівні 90 метрів, а також виграти стільки змагань, скільки тільки зможу. А найвища ціль, думаю, полягає у тому, щоб залишатися здоровим», – зазначив він.

***
Чемпіон світу з бігу на 800 метрів француз П’єрр-Амбруаз Босс планує виступати у зимовому сезоні 2021 року. На даний момент він готується у Реуньоні.
***
Кенієць Еліуд Кіпчоге прагне виграти олімпійське золото у 2021 році. «Молюся, щоб пандемія скінчилася і ми повернулися до нормального життя. Я хочу пробігти до того марафон, щоб перевірити сили і форму», – зазначив він.
***
Німецька бар’єристка Памела Дуткевич вийшла заміж за свого коханого і водночас масажиста Майка Еммеріха. Відтепер вона змагатиметься під подвійним прізвищем – Памела Дуткевич-Еммеріх.
***
Рекордсменка світу з метання списа чешка Барбора Шпотакова цього року планує провести тренувальний збір у Гранд-Канаріа. «Зараз ніхто не може сказати, що трапиться, тому дуже складно планувати. Але ми повинні боротися. Хоча у найгіршому випадку ми, звісно, зможемо тренуватися вдома», – зазначила Шпотакова.
У новому році Шпотакова почне підготовку на чеській базі Нюмбурк, після чого сподівається поїхати на збір у Португалію і Туреччину
За матеріалами EMEnews, island.lk, L’Equipe, Capital FM, Leichtathletik.de
Фото ©Getty Images for IAAF
Попередня статтяАрена, на якій Наталія Добринська встановила світовий рекорд, прийме чемпіонат Європи-2023 у приміщенні
Наступна статтяЛегендарні імена: геній висоти