Зі світу по нитці: коригування планів Мігамбо та рекорд Австралії з десятиборства

581

Чемпіонка світу та Європи зі стрибків у довжину німкеня малайка Мігамбо підтвердила, що плани переїхати до США і тренуватися у Карла Льюіса відкладаються до наступної осені. Вона планувала це зробити влітку, але переїзд довелося відкласти через пандемію.

Додамо, що у неділю Мігамбо назвали найкращою спортсменкою року в Німеччині.

***

Чемпіон світу U20 Еш Молоні встановив рекорд Австралії з десятиборства. Минулого вік-енду у Брісбені він набрав 8492 очка і побив попереднє досягнення на два пункти. Ця сума також забезпечила атлету олімпійський норматив у Токіо.

***

Бігун на довгі дистанції Ємане Кріппа та бар’єристка Луміноса Богліоло визнані найкращими атлетами Італії за підсумками 2020 року.

***

19 грудня новозеландський штовхальник ядра Джако Гілл вперше за дев’ять років здобув перемогу над своїм титулованим співвітчизником Томашем Волшем.

«Я б не сказав, що аж надто засмутився, – зізнався Волш. – Хоча для когось результат, який я показав, міг стати сюрпризом. Не намагаюся виправдатися, але зараз на тренуваннях у мене завантаження, і 20 метрів це цілком непоганий результат. Я не той атлет, який може підіймати велику вагу і у цей період далеко штовхати ядро.

Моя повага до Джако. 21 метр – це дуже добре. Приємно бачити, що у Новій Зеландії є ще один сильний штовхальник ядра».

За матеріалами EMEnews, Leichtathletik.de

Попередня статтяБогдан Бондаренко може виступити у зимовому сезоні
Наступна статтяУ Києві стартувала Battle Mile Indoor League-2020/21