Марина Бех-Романчук – про сезон-2020, Instagram та наполегливість тренера

858

Асоціація спортивних журналістів України (АСЖУ) визнала стрибунку у довжину Марину Бех-Романчук найкращою спортсменкою за підсумками 2020 року. До топ десяти ввійшли ще дві легкоатлетки – стрибунки у висоту Ярослава Магучіх (друге місце) і Юлія Левченко (десяте місце).

Напередодні, 28 грудня, президент АСЖУ Олександр Гливинський наживо через мережу Instagram поспілкувався з Мариною Бех-Романчук. Говорили про перші кроки в легкій атлетиці і про те, які зусилля довелося докласти молодому і на той момент ще майже нікому невідомому тренерові Вадимові Крушинському для того, щоб Марина таки почала серйозно займатися легкою атлетикою. Спортсменка також розповіла, як на це відреагували батьки та які слова сказала їй тоді мама, що Марина згадує їх і досі.

Разом пригадали минулий сезон та Олімпійські ігри-2016 і водночас спробували зазирнути у сезон наступний та поговорити про очікування вже від Ігор у Токіо.

Марина також розповіла про свій Instagram, про те, що ставить за мету, публікуючи ту чи іншу світлину, про те, чию перевірку вони проходять, перш ніж потрапити у соціальні мережі, а також про те, хто її фотографує.

Говорили і про особисте життя, про те, скільки часу вдається проводити з чоловіком Михайлом Романчуком та про прийдешні свята.

Про це і багато іншого ви зможете дізнатися, подивившись ефір в Instagram АСЖУ.

Попередня статтяВіктора Грінюка переобрали президентом ФЛА міста Києва
Наступна статтяВалерія Чинуша переобрано на посаду президента ФЛА Чернівецької області