На Тернопільщині відзначили найкращих атлетів і тренерів 2020 року

654

Федерація легкої атлетики Тернопільської області відзначила найкращих легкоатлетів і тренерів за підсумками 2020 року. Тренери отримали цінні подарунки та грошові винагороди. Цінними подарунками від спонсорів були нагороджені і найкращі легкоатлети.

Найкращим тренером 2020 року став Євген Кармелюк. Друге і третє місця посіли Михайло Васірук та Іван Панасюк.

Найкращою тренеркою Тернопільської області з легкої атлетики серед ДЮСШ у 2020 році визнали Шмуляєву Галину. Богдан Дуда та Євген Кармелюк посіли друге і третє місця.

Подружжя Стребкових було назване найкращими легкоатлетами року. Наталія Стребкова перемогла серед жінок, а Іван Стребков – серед чоловіків.

Оксана Долинчук і Олександр Шилівський стали найкращими легкоатлетами області серед молоді. Віктор Гнатів переміг серед юніорів, а Дмитро Сулило і Тетяна Когут – серед юнаків і дівчат відповідно.

Окрім урочистостей на засідання ФЛА Тернопільської області було місце і звіту президента федерації Валерія Єднака. «Незважаючи на обмеження для тренувань та змагань, які були зумовлені епідемією коронавірусу, тернопільські легкоатлети гідно представляли свій край на всеукраїнських змаганнях, де здобули 37 медалей, дев’ять з яких золоті. У 2020-му було встановлено 11 рекордів області», – зазначив Валерій Дмитрович.

Під час засідання також були визначені проблеми, окреслені шляхи вирішення та перспективи розвитку.

У ході засідання також були презентовані нові спеціалізовані друковані статистичні видання О. І. Степанюка: «Легка атлетика Тернопільщини. Статистика 2020» та «До спортивних вершин: хронологія досягнень кращих атлетів Тернопільщини 2010-2020».

По завершенню, усі учасники та гості заходу отримали настінні календарі на 2021 рік з зображенням найкращих легкоатлетів області та логотипами партнерів федерації.

Більше читайте на сторінці ФЛА Тернопільської області у Facebook.

Попередня статтяРайян Краузер побив світовий рекорд зі штовхання ядра у приміщенні (ВІДЕО)
Наступна статтяАкредитація ЗМІ на чемпіонат Європи-2021 з легкої атлетики у приміщенні