TM DREAMEAT i BRUNCH стали генеральними партнерами чемпіонату України в приміщенні

869

10-12 лютого у Сумах зберуться найсильніші легкоатлети країни, щоб визначити переможців і призерів чемпіонату України в приміщенні. Генеральними партнерами цих змагань стали TM DREAMEAT i ТМ BRUNCH.

Розуміючи важливість спорту в житті країни і здорового способу життя для кожної людини, TM DREAMEAT i ТМ BRUNCH вирішили підтримати ФЛАУ і зробити свій внесок у розвиток легкої атлетики.

Українські легкоатлети на сьогодні очолюють світові топлисти сезону з різних дисциплін, перемагають на міжнародних змаганнях і вражають світ своїми результатами. Однією з важливих складових їхньої підготовки є здорове харчування, а саме такій продукції BRUNCH і DREAMEAT приділяють особливу увагу. І в цьому світлі ця співпраця під час чемпіонату стає особливо цінною і навіть символічною.

«Приємно, що TM DREAMEAT i ТМ BRUNCH звернули увагу саме на легку атлетику і виступлять генеральним партнером чемпіонату України в приміщенні. Це дозволяє зробити змагання яскравішими і цікавішими як для вболівальників, так і для спортсменів, – говорить генеральна секретарка ФЛАУ Іоланта Хропач. – TM DREAMEAT i ТМ BRUNCH, зокрема, нададуть свою продукцію на чемпіонат України, що допоможе спортсменам відновити сили у перервах між змаганнями».

DREAMEAT — їжа майбутнього, яка стала реальністю!

DREAMEAT — перше на ринку рослинне м’ясо без метилцелюлози.

DREAMEAT — це натуральний, на 100% рослинний і смачний продукт, збалансований за амінокислотним складом, що є джерелом, клітковини, заліза, фосфору та швидкозасвоюваних рослинних білків (21 г білка в одній котлеті).

DREAMEAT не містить штучних барвників, ароматизаторів, консервантів, антибіотиків і холестерину.

Лише спробуйте і DREAMEAT залишиться на вашому столі назавжди!

BRUNCH – це здорове втамування голоду до 4-х годин! Офіційно підтверджено МОЗ. Зручно, смачно та корисно.

Твердження про корисність продукту проаналізовано в провідних наукових установах Міністерства охорони здоров”я України.

BRUNCH – це нові мультизлакові снеки для здорового втамування голоду! • До 92% злаків • 100% натуральний сир • 100% підтверджено корисний • 0% цукру • 0% барвників • 0% маргарину • 0% трансжирів • 0% розпушувачів • 0% пальмової олії.

Попередня статтяБех-Романчук відкриває сезон результатом 6.64м. Ісаченков – 7.29м в Негвіздах
Наступна статтяПіскунов з олімпійським нормативом, а Метц оновлює світові топ-листи