Марина Бех-Романчук: «Намагатимемося реалізуватися на чемпіонаті Європи в приміщенні»

760

Марина Бех-Романчук прогнозовано і впевнено виграла змагання зі стрибків у довжину на чемпіонаті України в приміщенні, який триває у Сумах. Їй вдалося поліпшити найкращий результат сезону, стрибнувши на 6.70 метрів. Проте своїм виступом вона, здавалося, залишилася не зовсім задоволена.

«У Сумах стрибалося значно ліпше, ніж у Берліні, але ще є великий брак в розбігу. Я поки не відчуваю його, що було помітно сьогодні в секторі. Тому наразі не вдається реалізувати те, до чого прагну, – пояснює Марина Бех-Романчук. – На цьому етапі нам не вистачає технічних тренувань, і якраз їм зараз потрібно приділити увагу. Розбіг – це основна частина стрибка, від якої все залежить. І якщо він не якісний, не швидкий, то не буде й хорошого результату. Тому це той елемент, який відпрацьовують стрибуни як у довжину, так і у висоту, потрійним чи з жердиною.

Тож будемо працювати над розбігами, щоб вони були чіткішими, ліпше відчувалися і щоб більше не припускатися таких помилок під час змагань. Тепер готуватимемося до чемпіонату Європи в приміщенні і намагатимемося там реалізуватися».