Олег Миронець – про перемогу з бігу на 800 метрів на чемпіонаті України в приміщенні

836

Олег Миронець виграв дистанцію 800 метрів на чемпіонаті України в приміщенні і встановив особистий рекорд (1:49.20 хв). При цьому до нормативу на чемпіонат Європи в приміщенні йому не вистачило лише двох десятих секунди.

«Як завжди, не вистачає глядачів через карантин. Та попри нього є люди, які підтримують, – говорить Олег Миронець. – Мій колега Женя Гуцол прийшов зі своїм синочком, вболівали за мене. Це дуже приємно. І я добре зібрався.

Відсутність зборів трішки вплинула на результат. Був готовий виконувати норматив, але моментами турок трохи заважав. Нічого, поїдемо на чемпіонат Асоціації Балканських легкоатлетичних федерацій в приміщенні і там розберемося з нормативом. Усе одно вдалося встановити особистий рекорд у манежі. До цього була 1:49.35. Зараз – 1:49.20. Біглося добре. В планах було виходити вперед, але забіг склався інакше. Треба працювати над впевненістю: ставати й вести забіг.

20-21 лютого поїдемо на «Балкани» в Туреччину. Потрібні конкуренція, хороший забіг, тоді буде все добре і буде шанс таки виконати норматив. І в такому разі, якщо дасть Бог, у березні будемо виступати на чемпіонаті Європи».