До уваги ЗМІ! Акредитація на Всесвітні естафети – Сілезія-2021

422
Фото (с)Валерій Білокрил

Розпочато акредитацію представників ЗМІ на Всесвітні естафети (1-2 травня, Сілезія, Польща).

Звертаємо увагу на те, що у зв’язку з пандемією COVID 19, акредитовані представники ЗМІ будуть зобов’язані дотримуватися медичного протоколу, одним з пунктів якого є обов’язкове тестування.

Акредитація триває як для журналістів і фотографів друкованих ЗМІ та Інтернет-видань, так і для представників ТБ і радіо.

Акредитація для журналістів (які пишуть) і фотографів друкованих ЗМІ та Інтернет-видань триває до 18 квітня 2021 року; реєстрація для проживання в офіційному готелі для медіа – до 16 квітня 2021 року.

Представники ЗМІ, які бажають отримати акредитацію для висвітлення Всесвітніх естафет-2021 з місця подій, повинні надіслати на електронну адресу media@uaf.org.ua лист на фірмовому бланку редакції з підписом головного редактора, в якому будуть вказані їхні ім’я та прізвище, контактні дані (електронна адреса й номер телефону), назва видання, яке вони представляють, а також гарантія того, що їм будуть відшкодовані або вони самі гарантують відшкодування всіх коштів, пов’язаних з проїздом, перебуванням і проживанням під час Всесвітніх естафет-2021.

У разі необхідності, ФЛАУ або Всесвітня легка атлетика можуть звернутися за додатковою інформацією. Звертаємо вашу увагу також на те, що остаточне рішення щодо надання акредитації ухвалює Всесвітня легка атлетика.

Попередня статтяМОWA одним кліком
Наступна статтяВизначено місце проведення Кубка Європи-2021 з бігу на 10000 метрів