Офіційно: чемпіонат Асоціації Балканських легкоатлетичних федерацій з марафону відбудеться

1106

Чемпіонат Асоціації Балканських легкоатлетичних федерацій з марафону, який прийматиме столиця України в рамках ювілейного Kyiv Euro Marathon, згідно з розпорядженням виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 15 квітня 2021 року №881 буде проведено в заплановані строки, а саме 25 квітня 2021 року.

Чемпіонат Асоціації Балканських легкоатлетичних федерацій є офіційним заходом державного рівня, який включено до Єдиного календарного плану фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів України Міністерства молоді та спорту України.

У період підготовки до чемпіонату Асоціації Балканських легкоатлетичних федерацій з марафону та під час його проведення будуть застосовуватися всі необхідні заходи задля зменшення ризику розповсюдження захворювання на COVID-19.

Змагання відбудуться з дотриманням усіх санітарно-епідемічних вимог. За декілька діб монтуватиметься закритий периметр – карантинна зона, потрапити в яку зможуть виключно учасники. Допуск до неї буде дозволений після процедури скринінгу температури та в засобах індивідуального захисту (в масках).

Старт відбудеться за принципом «хвиль». Вода учасникам буде надаватися в індивідуальній тарі волонтерами, які будуть забезпечені засобами захисту.

Всі офіційні учасники з інших країн зобов’язані мати з собою негативний тест, а відповідальність за стан здоров’я учасника покладено на офіційного представника команди.

Для вболівальників буде організовано трансляцію змагань наживо. Детальніша інформація з цього питання буде опублікована за кілька днів до початку чемпіонату.