Від Чернігова до Чорноморська: Вячеслав Нищеменко й Лариса Якерсон провели семінари для суддів

625

15-17 квітня у Чорноморську, в Одеській області, відбувся суддівський семінар зі спортивними працівниками, вчителями фізичної культури, тренерами й спортсменами. Семінар провів фахівець департаменту змагань ФЛАУ, суддя національної категорії Нищеменко Вячеслав.

Нищеменко ознайомив учасників семінару з правилами змагань з легкої атлетики, а також зі змінами, які були внесені до них у 2021 році. По завершенню семінару слухачі успішно склали іспит. Вручення сертифікатів відбулося на церемонії нагородження відкритого чемпіонату «Чорноморська верста» 17 квітня.

До цього, 12-15 квітня, Вячеслав Нищеменко провів суддівський семінар у Херсоні, де успішно склали іспит і отримали сертифікати 22 особи, а з 15 по 18 березня семінар для суддів і технічних офіційних осіб було проведено в Чернігові.

Ще один семінар для суддів – TOECS першого рівня – в режимі онлайн на платформі ZOOM провела лектор Лариса Якерсон. Вн був організований ФЛА Вінницької області. Участь у ньому взяли 48 слухачів з шести регіонів.

Попередня статтяОпубліковано заявку команд на чемпіонат ABAF з марафону
Наступна статтяВалерія Зіненко й Іван Стребков виграли чемпіонат України з бігу на 10000 метрів