До уваги ЗМІ! Зустріч медалістів командного чемпіонату Європи зі спортивної ходьби

562

Запрошуємо медіа в понеділок, 17 травня, о 16:20 у термінал D аеропорту «Бориспіль» зустріти медалістів командного чемпіонату Європи зі спортивної ходьби.

Змагання відбувалися 16 травня в Подєбрадах (Чехія). У календарі скороходів на 2021 рік цей турнір є другим за значимістю після Олімпійських ігор.

Українці виграли дві медалі командного чемпіонату Європи зі спортивної ходьби. Срібло на дистанції 20 км виграла жіноча команда в складі Олени Собчук, Ганни Шевчук і Людмили Оляновської. Бронзу на дистанції 50 км завоювала чоловіча команда в складі Івана Банзерука, Валерія Літанюка, Ігоря Главана й Антона Радька.

Детальніше про виступ українців на командному чемпіонаті Європи зі спортивної ходьби: https://uaf.org.ua/tag/komandnyj-chempionat-ievropy-zi-sportyvnoi-khodby/

Через суворі карантинні обмеження в аеропорту «Бориспіль» акредитація є обов’язковою. Прохання акредитуватися до 13:00, 17 травня (0503103246 або media@uaf.org.ua – Ольга Ніколаєнко, спеціаліст зі зв’язків з громадськістю ФЛАУ).

Попередня статтяКомандний чемпіонат Європи зі спортивної ходьби: у кроці від трійки призерів
Наступна статтяХто виконав олімпійські нормативи (станом на 17 травня 2021 року)