Прем’єра фільму про Жоржа Каруцу

736

4 червня в Кривому Розі, в клубі Скіреал відбулася презентація фільму, присвяченого відданому  фанату спорту, активному члену федерації Дніпропетровської області, Заслуженому вчителю України, Заслуженому тренеру України, Кавалеру трьох ступенів з відзнакою “За заслуги перед містом”, Почесному члену ФЛАУ Каруці Жоржу Андрійовичу.

Цей фільм – про життєвий шлях Жоржа Андрійовича від дитинства і навчання в технікумі фізичної культури в Луганській області, навчання в Київському інституті фізкультури до участі в змаганнях різних рівнів, десятиліть тренерської та вчительської діяльності.

Його трудовий стаж – 60 років, і сьогодні, у свої 83 роки, він очолює кафедру фізкультури Криворізького ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою і продовжує тренувати легкоатлетів Кривого Рогу.

У 2014 році Жорж Андрійович розповів 1kr.ua про всі принади тренерської роботи, про значущість легкої атлетики, про користь бігу і про те, як можна перебороти свою лінь і нарешті зайнятися спортом. Детальніше читайте ТУТ.

Про Жоржа Андрійовича для сайту ФЛАУ також писав Юрій Тумасов.

Фільм про Жоржа Каруцу – данина пошани його непересічній особистості. Данина пошани людині, для якої спорт – це все його життя.

Прем’єра в YouTube – 5 червня о 19:00.

Попередня статтяТроє українців візьмуть участь в етапі «Діамантової ліги» в Італії
Наступна статтяЧемпіонат України U16: рекорд Горбачова й дуель Піскунової та Дзерожинської