Токіо-2020: Анна Рижикова й Вікторія Ткачук впевнено вийшли до олімпійського півфіналу

2125

Українки Анна Рижикова й Вікторія Ткачук надзвичайно впевнено виграли свої забіги й вийшли до півфіналу на дистанції 400 метрів з бар’єрами на Олімпійських іграх у Токіо. Ткачук перемогла з часом 54.80 с, а Рижикова – з 54.56 с.

На жаль, повторити цей успіх і подолати перше коло не вдалося Марії Миколенко. Нагадаємо, що для неї ці Олімпійські ігри стали першими в кар’єрі. Українка в забігу стала шостою і показала час 57.68 с.

Рекордсменка й екс-рекордсменка світу американки Сінді МакЛафлін і Далайла Мухаммад та лідерка європейського сезону Фемке Боль з Нідерландів, як і дві українки, вийшли до наступного кола змагань.

***

Для Наталії Семенової Олімпійські ігри в Токіо були п’ятими в кар’єрі. Вперше вона на них виступила ще в 2004 році. До фіналу їй не вдавалося пробитися жодного разу, хоча в Пекіні вона була особливо близькою до цього, ставши 13-ю у кваліфікації.

На жаль, не вдалося Семеновій пройти далі й у Токіо. Після двох нерезультативних спроб у третій українці вдалося показати 54.28 м, чого недостатньо для потрапляння до 12-ки найсильніших.

Попередня статтяОльга Саладуха: «Це був фантастичний шлях, довжиною у 29 років»
Наступна статтяТокіо-2020: фінал на мільйон