Створено тимчасову комісію по заслуховуванню кандидатів на головні тренерські посади

2310

18 серпня відбулося позачергове засідання Ради ФЛАУ. Основним питанням порядку денного було створення тимчасової комісії по заслуховуванню кандидатів на посади головних і старших тренерів збірної команди України з легкої атлетики.

До тимчасової комісії увійшли:

  1. Говорова Олена Іванівна (перша віцепрезидентка ФЛАУ, бронзова призерка Олімпійських ігор з потрійного стрибка, радник керівника офісу президента з питань спорту) – голова комісії.
  2. Бубка Сергій Назарович (перший віцепрезидент Всесвітньої легкої атлетики, президент НОК України, почесний член ФЛАУ, олімпійський чемпіон і багаторазовий рекордсмен світу зі стрибків з жердиною).
  3. Борзов Валерій Пилипович (дворазовий олімпійський чемпіон з бігу на 100 і 200 метрів, триразовий призер Олімпійських ігор, чотириразовий чемпіон Європи та семиразовий чемпіон Європи в приміщенні, почесний член ФЛАУ).
  4. Саладуха Ольга Валеріївна (народна депутатка України, бронзова призерка Олімпійських ігор з потрійного стрибка).
  5. Величко Олександр Іванович (Заслужений працівник фізичної культури та спорту України, почесний член НОК України та ФЛАУ).
  6. Петров Віталій Опанасович (тренер олімпійських чемпіонів, чемпіонів світу та Європи, рекордсменів світу зі стрибків з жердиною).
  7. Добринська Наталія Володимирівна (віцепрезидентка ФЛАУ, голова Комітету атлетів ФЛАУ, олімпійська чемпіонка з семиборства, рекордсменка світу в приміщенні з п’ятиборства).
  8. Кропта Руслан Віталійович (керівник комплексної наукової групи, доцент кафедри медико-біологічних дисциплін Національного університету фізичного виховання та спорту України).

Нагадаємо, що прийом документів від кандидатів на посади головних і старших тренерів команди триває до 1 вересня 2021 року.