Ярослава Магучіх і Анна Рижикова – у перших трійках етапу «Діамантової ліги» в Лозанні

965

Попри вітряну й досить прохолодну погоду, етап «Діамантової ліги» в Лозанні подарував глядачам надзвичайно яскраву боротьбу.

Ярослава Магучіх вийшла в сектор для стрибків у висоту вперше після Олімпійських ігор. Вона, як і Марія Ласіцкене, подолала 1.98 м, але зробила це не з першої, а з третьої, і лише за цим показником поступилася суперниці. Учениця Тетяни Степанової друга.

Першу трійку замкнула австралійка Нікола МакДермотт (1.95 м). Ірина Геращенко в Лозанні стала четвертою (1.92 м), а Юлія Левченко – шостою (1.85 м).

Анна Рижикова на 18 сотих секунди випередила колишню рекордсменку світу й бронзову медалістку Олімпійських ігор американку Далайлу Мухаммед і фінішувала третьою з бігу на 400 метрів з бар’єрами (54.32 с). Швидше учениці Володимира Кравченка цього вечора бігли лише рекордсменка Європи голландка Фемке Бол, яка встановила рекорд змагань (53.05 с), і американка Шам’єр Літтл (53.78 с). Вікторія Ткачук вийшла на доріжку вперше після Олімпійських ігор і з результатом 56.53 с посіла восьме місце.

Марина Бех-Романчук у найкращій зі спроб показала результат 6.54 м і стала з ним п’ятою зі стрибків у довжину.

Нагадаємо, напередодні в центрі міста відбувалися змагання зі стрибків у висоту серед чоловіків, де Андрій Проценко був третім (2.27 м).