Богдан Бондаренко – в трійці на міжнародному турнірі в Роверето!

1256

Український стрибун у висоту Богдан Бондаренко відкрив міжнародний сезон змаганнями срібної серії Континентального туру Всесвітньої легкої атлетики в Роверето. Востаннє на турнірах за кордоном він виступав ще в червні 2019 року, коли став бронзовим призером Європейських ігор. З того часу Бондаренко лікував травми й відновлювався після них.

У 2021-му до Італії Богдан виступав тричі. Всі ці змагання відбувалися впродовж тижня в червні – на чемпіонаті України в Луцьку та турнірах у Бердичеві й Києві.

В Роверето Богдан Бондаренко, який напередодні відсвяткував День народження, подолав висоту 2.22 м і став з цим результатом третім. 2.25 цього вечора підкорилися лише двом атлетам – олімпійському чемпіону італійцю Марко Тамбері, забезпечивши йому друге місце, й американцю Шелбі МакІвену, який, в результаті, переміг зі стрибком на 2.28 м. Олег Дорощук був шостим (2.19 м).

Наталія Стребкова слідом за особистим рекордом з бігу на 3000 метрів з перешкодами встановила ще один – з бігу на «гладкі» 3000 метрів. Подолавши дистанцію за 8:54.73 хв, вона фінішувала в Роверето дев’ятою.

Попередня статтяДві українки – у першій трійці етапу «Діамантової ліги» в Парижі
Наступна статтяЗавершено подачу заявок на посади головних і старших тренерів збірної України з легкої атлетики (+список)