Відбулося засідання Комітету атлетів ФЛАУ

1625

16 вересня відбулося засідання Комітету атлетів ФЛАУ. Одне з питань, яке обговорювали, стосувалися виборів до Комітету, які відбудуться вже наступного року на літньому чемпіонаті України.

Прийом заявок до Комітету атлетів ФЛАУ розпочнеться за три місяці до виборів і триватиме впродовж двох місяців, після чого імена кандидатів будуть опубліковані на сайті ФЛАУ. Повідомлення про початок прийому також буде на сайті ФЛАУ в загальному доступі.

Під час засідання також обговорили нагальні питання, які озвучили атлети під час Олімпійських ігор і після їхнього закінчення.

«Комітет атлетів ФЛАУ щороку робить кроки до того, щоб наш голос – голос атлетів – чули в керівних органах федерації, – говорить голова Комітету атлетів ФЛАУ Наталія Добринська. – Комітет атлетів – це з’єднувальна ланка між спортсменами й тренерами та функціонерами. Ви нас обрали й довірилися нам. Але щоб ми могли допомогти й посприяти у вирішенні тих чи інших питань, нам необхідно про них знати.

Тому ми звертаємося до кожного атлета збірної: якщо у вас виникають питання, пов’язані з підготовкою, тренувальним процесом чи з необхідністю пройти відновлення після травм, повідомляйте про це представників ваших видів у Комітеті атлетів ФЛАУ, мене особисто, заступника голови комітету атлетів Олексія Касьянова, пишіть звернення на сайті ФЛАУ – обирайте будь-який зручний для вас спосіб. Тільки говоріть з нами! Дізнавшись про ту чи іншу ситуацію, ми зможемо в ній розібратися й зробимо все, що від нас залежить для того, щоб допомогти в її вирішенні».