Ярослава Магучіх провела олімпійський урок для школярів Дніпра

725

Повернувшись після завершення сезону до рідного міста, бронзова медалістка Олімпійських ігор зі стрибків у висоту Ярослава Магучіх одразу поринула у вир соціально значущих подій. Разом з головою відділення Національного олімпійського комітету України в Дніпропетровській області Андрієм Павелком легкоатлетка завітала на Олімпійський урок до учнів СЗШ №74 міста Дніпра.

Зовсім недавно діти, як і всі ми, вболівали за Ярославу під час її виступу на дебютних для неї Олімпійських іграх. Тож під час заходу малеча отримала можливість розпитати атлетку, про секрети успішної спортивної кар’єри, надихнутися переможною енергетикою, продемонструвати власні фізичні навички й зробити спільні фото на згадку.

Дітвора не приховувала своїх радощів. Майданчик одразу ж наповнився веселим сміхом, показовими виступами, мінізмаганнями, а разом з ними – неймовірно позитивними емоціями, дружньою атмосферою і, звичайно ж, спортивними подарунками.

Саме створення таких чудових умов для школярів та їхнє залучення до спорту є головною метою відділення НОК України в Дніпропетровській області. Тож очільник олімпійського осередку подарував школярам набір м’ячів та спортивний інвентар.

Нагадаємо, що сама Ярослава неодноразово говорила про те, що після завершення кар’єри спортсменки мріє працювати дитячим тренером.

За матеріалами НОК України