Долучайтеся до Європейського тижня спорту

856

23 вересня стартував Європейський тиждень спорту в усіх країнах континенту. Його мета – закликати всіх до занять спортом, до рухової активності, здорового й активного способу життя

Долучитися до заходів, відомих під гештегом #BeActive, і закликати інших бути активними й вести здоровий спосіб життя може кожний. Для цього у соціальних мережах достатньо зробити анонс про початок Європейського тижня спорту й додати до нього відео, в якому ви розкажете про свою спортивну історію або свою спортивну рутину.

У відео «Моя спортивна історія» потрібно показати й розказати про те, чому ви не уявляєте свого життя без спорту, про важливість участі у Європейському тижні спорту й дати пораду з вашого особистого досвіду, як бути активним – #BeActeve.

У відео «Моя спортивна рутина» розкажіть про те, які вправи вам подобається найбільше (і чому), щоб відчувати себе бадьорими і щасливими. Покажіть вправу і запросіть інших зробити і повторити її та поділитися відео у соціальних мережах з нагоди Європейського тижня спорту.

Супроводжуйте ваші пости тегами:

@EuSport для Twitter

@european_youth_eu для Instagram

@EUErasmusPlusProgramme для Facebook

А також використовуйте хештеги: #BeActive #EuropeanWeekofSport