Основні рішення позачергової Ради ФЛАУ

2489

4 грудня відбулося позачергове засідання Ради ФЛАУ. Равіль Сафіуллін подякував членам Ради ФЛАУ за співпрацю, пояснив мотиви свого рішення й зазначив, що попри те, що йде у відставку з посади президента федерації, все одно залишається поряд.

При цьому Равіль Сафович звернувся до віцепрезидента ФЛАУ Віктора Грінюка й генеральної секретарки ФЛАУ Іоланти Хропач, які також написали заяви про відставку, з проханням залишитися у федерації.

Вислухавши Равіля Сафіулліна, Віктора Грінюка й Іоланту Хропач, Рада ФЛАУ ухвалила такі рішення:

– погодитися з неможливістю виконання обов’язків президента ФЛАУ Равілем Сафіулліним;

– висловити довіру віцепрезиденту ФЛАУ Віктору Грінюку та запропонувати залишитися на посаді;

– висловити довіру генеральній секретарці ФЛАУ Іоланті Хропач та запропонувати залишитися на посаді щонайменше до закінчення дії контракту (31 грудня 2021 року).

Рада ФЛАУ ухвалила рішення розподілити обов’язки між п’ятьма віцепрезидентами, як це передбачено Статутом ФЛАУ. При цьому до обрання президента ФЛАУ покласти його повноваження, описані в пунктах Статуту ФЛАУ 7.24 – 7.31, на Євгена Проніна.

Рада вирішила рекомендувати звернутися до голови ревізійного комітету Андрія Комарова до 20 січня з пропозицією про скликання позачергової Конференції ФЛАУ шляхом, який передбачений в п. 7.14 Статуту ФЛАУ.

Наступні засідання Ради ФЛАУ відбудуться 11 і 17 грудня в режимі онлайн.