Рада ФЛАУ: заява Михайла Хмеля та звіти комісій федерації

3998

17 грудня відбулося засідання Ради ФЛАУ. Одним з перших питань, яке розглядалося, була заява Михайла Хмеля. Нагадаємо, що саме його кандидатуру тимчасова комісія федерації і комісія Міністерства молоді та спорту України рекомендували на посаду головного тренера збірної України з легкої атлетики.

15 грудня на електронну адресу в.о. президента ФЛАУ Євгена Проніна надійшла заява Михайла Хмеля, в якій йдеться про те, що через життєві та, зокрема, сімейні обставини він змушений відмовитися від запропонованої посади. При цьому готовий виступати в ролі позаштатного консультанта ФЛАУ з питань реформування системи розвитку легкої атлетики.

ФЛАУ підготує пропозицію щодо того, як діяти в ситуації, яка склалася, й надішле її до Міністерства молоді та спорту України. Про результати вирішення питання з призначенням головного тренера збірної буде повідомлено на сайті ФЛАУ після ухвалення офіційного рішення.

Члени Ради ФЛАУ під час засідання заслухали звіти про діяльність Комісії змагань, Комісії позастадіонних видів і Комісії спортивних споруд ФЛАУ, головами яких є Віктор Грінюк (перші дві) та Володимир Рудюк відповідно. Діяльності всіх трьох комісій члени Ради дали відмінну оцінку. Крім того були затверджені зміни до Положення про змагання. Найближчим часом документ зі змінами буде опублікований на сайті ФЛАУ у розділі «Бібліотека».

На завершення засідання генеральна секретарка ФЛАУ Іоланта Хропач відзвітувала про роботу секретаріату федерації.