У Києві відбулися змагання пам’яті Миколи Батруха й Бориса Юшка

1395

15 січня в Києві відбулися Відкриті змагання з бар`єрного та спринтерського бігу пам`яті Заслужених тренерів України Миколи Батруха та Бориса Юшка.

На дистанції 60 метрів з бар’єрами поза конкуренцією був Віктор Солянов. Він став єдиним, кому вдалося «розміняти» вісім секунд – 7.96 с. Анна Плотіцина одну десяту виграла в Ганни Чубковцової і перемогла з результатом 8.21 с.

До бар’єрного срібла Чубковцова додала золото з бігу на 60 метрів (7.54 с), де на дві сотих випередила Ірину Будзинську (Панаріну). Серед чоловіків беззаперечну перемогу святкував Владислав Чепурний (6.90 с).

Анісія Лочман, яка віднедавна спеціалізується з багатоборства, цього разу змагалася з бігу на 60 метрів з бар’єрами й перемогла серед юніорок з часом 8.67 с.

Вже традиційно на турнірі пам’яті Миколи Батруха й Бориса Юшка проводяться нетипові для манежів змагання з бігу на 400 метрів з бар’єрами. Цьогорічними переможцями стали Денис Нечипоренко (53.51 с), який підтвердив статус фаворита, та Ярослава Ялисоветська (1:05.46 хв).

З усіма результатами змагань можна ознайомитися ТУТ.