“Кубок Білої пантери”: унікальні призи та зіркові гості на турнірі Ольги Саладухи

1923

22 січня вперше відбудуться змагання на призи бронзової медалістки Оліміпйських ігор, чемпіонки світу та багаторазової чемпіонки Європи з потрійного стрибка Ольги Саладухи Кубок Білої пантери. На них будуть представлені всі чотири стрибкові дисципліни (стрибки у висоту, з жердиною, у довжину й потрійним), а участь у них братимуть юнаки й дівчата 2007-2008 й 2009-2010 років народження.

Символічно, що наше свято відбудеться в День соборності. Ми продемонструємо єдність спортсменів різних поколінь заради майбутнього українського спорту”, – говорить Ольга.

Переможці й призери змагань отримають нагороди у вигляді витонченої прозорої пантери з білими контурами, які виготовили спеціально для цих змагань.

22 січня, як повідомлялося раніше, буде особливим днем для Ольги Саладухи ще й тому, що вона оголосить про завершення спортивної кар’єри.

Це дуже важлива для мене подія, адже я присвятила спорту 30 років. Ціла епоха, яка сформувала мене такою, якою я є сьогодні, – написала Ольга на сторінці турніру в Instagram. – День обіцяє бути дуже емоційним. Не дивно, адже я віддала спорту не лише велику частину життя, але й своє серце. Тож буду надзвичайно рада бачити всіх, хто підтримує мене особисто, тих, кому небайдужий дитячий і професійний спорт, хто по-справжньому вболіває за Україну”.

Очікується, що на свято завітають зірки українського спорту, титуловані легкоатлетки Наталія Добринська, Ірина Ліщинська, Ярослава Магучіх, Юлія Левченко, Ірина Геращенко, Анна Рижикова, Вікторія Ткачук, Христина Стуй, чемпіони світу з дзюдо Георгій Зантарая і Дар’я Білодід, олімпійський чемпіон з греко-римської боротьби Жан Беленюк, призерка Олімпійських ігор з художньої гімнастики Ганна Різатдінова. А приємним бонусом для всіх стане виступ гурту “Антитіла”, юної балерини Asti Ballet School Аліси Стригункової, композитора Роберто Руссо та співачки Катерини Руссо.

Для гостей свта підготують спеціальну фотозону, а також на них чекає розіграш подарунків від Ольги Саладухи та партнерів заходу.

Початок змагань – 22 січня об 11:00 (легкоатлетичний манеж, пр. Павла Тичини, 18, Київ).

Підписуйтеся на Instagram Кубку Білої пантери й дізнавайтеся про всі новини першими!