Допоміг незрячому й помер за Україну: легкоатлет і талановитий фотограф отримав осколкові поранення у боях за Харківську область

830
Фото зі сторінки Alexey Gerasymenko у Facebook

Чемпіон України з легкої атлетики й талановитий фотограф Олександр Сербінов загинув у бою з російськими окупантами в Харківській області. Колишній бігун взяв до рук зброю після початку повномасштабного вторгнення РФ, а до цього допомагав незрячому хлопцеві стати успішним спортсменом і вчив людей бачити прекрасне в застиглому моменті.

Про смерть спортсмена повідомила Федерація легкої атлетики Вінницької області та підтвердила її голова Олена Бех, яка була тренеркою Сербінова. У коментарі OBOZREVATEL наставниця зазначила, що Олександр завжди був справжньою людиною.

“Олександр сам із Коростеня. Ми там працювали з моїм чоловіком, тренували легкоатлетів. А коли ми поверталися до Вінниці, то велика група хлопців і дівчат переїхала разом із нами. Багато хто там і залишився. І кожен знайшов свою дорогу в житті. Олександр закінчив Вінницький педагогічний університет. Займався легкою атлетикою”, – розповіла тренерка.

Сербінов був кандидатом у майстри спорту України, багаторазовим переможцем і призером чемпіонатів країни з бігу на 400 та 800 метрів. Перемагав у складі естафети Вінницької області.

Далі читайте на сайті OBOZREVATEL