Критерії та умови відбору на чемпіонат Європи з кросу

1572

Виконком ФЛАУ ухвалив рішення про поновлення критеріїв відбору на чемпіонат Європи-2022 з кросу, який 11 грудня відбудеться в П’ємонті (Італія).

Таким чином, до команди потраплять атлети й атлетки в дорослій, молодіжній та юніорській вікових категоріях, які посядуть перші місця на відбірковому чемпіонаті України з кросу (29-30 жовтня, Ужгород). До естафетної команди ввійдуть ті, хто фінішують на першій і другій позиціях на відбірковій дистанції.

Таким чином, у кожному особистому виді Україну представлятимуть по одному легкоатлету/одній легкоатлетці та четверо спортсменів (двоє чоловіків і двоє жінок) в складі змішаної естафетної команди. При цьому зазначається, що в разі доцільності формування команди для участі в командній першості з виду, до складу учасників у ньому може бути включено до чотирьох атлетів/-ок за результатами відбіркових змагань.

Атлети/-ки, які посіли наступне нижче місце на відбіркових змаганнях, можуть бути включені до складу команди в разі неможливості взяти участь у чемпіонаті Європи спортсмена/-ки, які переможуть на чемпіонаті України.

Критерії відбору ви знайдете в розділі «Бібліотека» на сайті ФЛАУ.

Попередня статтяЯрослава Магучіх – у трійці фіналісток у номінації «Найкраща легкоатлетка року в Європі»!
Наступна статтяФЛАУ отримала нагороду Європейської легкої атлетики