Від Густопече до США: SB та призові місця українських атлетів

810

Міжнародні змагання зі стрибків у висоту в Густопече принесли Україні одразу два досить високих результати. У змаганнях серед чоловіків Олег Дорощук максимально наблизився до свого особистого рекорду, показаного на чемпіонаті України в приміщенні (2.29 м), стрибнувши лише на сантиметр менше. 2.28 він перелетів з третьої спроби, чим забезпечив собі третє місце.

Американець Шелбі МакІвен і У Сан Хьок з Південної Кореї завершили змагання з найкращим результатом сезону у світі – 2.33 м. Але за спробами переміг атлет зі США.

Юлія Чумаченко встановила найкращий результат сезону – 1.91 м. Стільки ж настрибала гречанка Татьяна Гусін, але на відміну від українки, якій ті підкорилися з третьої спроби, суперниця подолала їх з першої і за цим показником перемогла. Чумаченко друга.

***

Владислав Малихін посів друге місце на змаганнях у Файєттвіллі. Українець стрибнув з жердиною на 5.62 м, які стали не лише його найкращим результатом нинішнього сезону, а й третім у кар’єрі. Нагадаємо, що особистий рекорд Малихіна – 5.71 м.

Мар’яна Шостак фінішувала третьою у забігу В і восьмою за підсумком змагань з бігу на 400 метрів. Українка подолала дистанцію за 53.50 с, які стали її найкращим результатом у кар’єрі.

***

Ярослава Ялисоветська в Брайтоні пробігла 800 метрів за 2:08.67 хв.

Марія Сіней змагалася в Ліоні, де з найкращим результатом сезону (13.62 м) посіла сьоме місце з потрійного стрибка.

Попередня статтяЮлія Чумаченко ввійшла до призової трійки на турнірі Beskydská Latka
Наступна статтяСтрибуни виграли шість медалей для України на чемпіонаті ABAF у приміщенні