Глазго-2024: старт дано (розклад, результати, трансляція першого дня чемпіонату світу в приміщенні)

1941
Фото (с)Ulf Schiller/athletix.ch

1 березня бігом на 60 метрів з бар’єрами п’ятиборки відкрили змагальну програму чемпіонату світу в приміщенні. На старт у Глазго вийшла й українка Юлія Лобан.

Попри складний початок сезону, пов’язаний з травмами, Юлії вдалося відновитися й успішно виступити на турнірі в Таллінні, який і став для неї вирішальним у здобутті путівки на чемпіонат світу.

В Глазго Юлія приїхала в хорошому настрої і з бажанням боротися. Та і як може бути інакше, адже це олімпійський рік і цілі у неї на нього відповідні. До того ж у Глазго перебуває її кумирка, олімпійська чемпіонка Наталія Добринська. І як не раз відзначала Юлія, спілкування з Наталею, її поради є для неї чи не найкращою мотивацією.

Фото (с)Ulf Schiller/athletix.ch

Лобан почала змагання з результату 8.54 с з бігу на 60 метрів з бар’єрами, після чого стрибнула у висоту на 1.76 м, повторивши найкращий результат сезону. Через травму змагання зі стрибків у висоту достроково завершила лідерка після першого виду програми іспанка Марія Вісенте.

О 13:15 за місцевим часом (15:15 за київським) п’ятиборки вийдуть у сектор для штовхання ядра. У вечірній програмі Лобан змагатиметься зі стрибків у довжину (19:15/21:15) й бігу на 800 метрів (21:30/23:30).

О 19:41 (21:41 за київським часом) почнеться фінал зі стрибків у висоту серед жінок, де Україну представлятимуть Ярослава Магучіх і Юлія Левченко.

Розклад змагань і результати

Трансляція на телеканалі й сайті Суспільне Спорт

Попередня статтяКерівництво ФЛАУ зустрілося із національною збірною напередодні старту Чемпіонату в Глазго
Наступна статтяГлазго-2024: Юлія Лобан – у п’ятірці чемпіонату світу в приміщенні після трьох видів п’ятиборства