Анонс засідання АВЛАУ

214

Федерація легкої атлетики України інформує про проведення у м. Києві звітно-виборної конференції Асоціації ветеранів легкої атлетики

    Федерація легкої атлетики України  інформує про проведення  у м. Києві звітно-виборної конференції  Асоціації  ветеранів легкої атлетики, яка відбудеться на території   ДП «Олімпійський навчально-спортивний центр» у приміщенні конференц-залу, 26 січня 2008 року о 13.00.

    Водночас  просимо  Вас сприяти проведенню обласних (регіональних) конференцій, зборів  ветеранів з метою визначення делегатів для участі у вищезазначеній конференції та надати допомогу щодо відрядження делегатів до м. Києва.

    Представництво  від областей (регіонів): АР Крим, Дніпропетровська обл., Донецька, Запорізька, Івано-Франківська, Київська, Луганська, Львівська, м. Київ, Одеська, Сумська, Харківська, Херсонська, Чернівецька – два делегати, решта областей, а також фізкультурно-спортивні товариства мають квоту для одного делегата.  

     Всі витрати покриваються за рахунок відряджаючої організації.

    Учасникам буде забезпечено проїзд від ст. метро «Видубичі» до ДП «Олімпійський навчально-спортивний центр». Контактний тел.               8 0…       , Хотенюк Олег Михайлович