Вічна пам’ять…

234

Українська легка атлетика понесла важку і невиправну втрату. Пішла з життя член національної штатної збірної України з легкої атлетики Марія Кошкарьова…

 

11 січня 2011 року Марії було зроблену надскладну операцію на головному мозку в київському інституті нейрохірургії, яка тривала майже 9 годин. Два місяці спортсменка перебувала в реанімації під апаратом штучного вентилювання легенів.  Лікарі відчайдушно боролися за життя Маші, але серце талановитої атлетки не витримало…
koshkareva

 

Марія Кошкарьова неодноразово ставала чемпіонкою України з метання диску в різних вікових групах. У 2007 році дніпропетровська атлетка фінішувала п’ятою на чемпіонаті світу серед юнаків у чеській Остраві, того ж року в Белграді посіла четверте місце на Європейському юнацькому Олімпійському Фестивалі.  У 2008-ому Марія була десятою у фіналі чемпіонату світу серед юніорів. У 2009 – четверта на чемпіонаті Європи серед юніорів у місті Нові-Сад.

 

До свого 21-ого дня народження Марія Кошкарьова не дожила 15 днів…


Федерація легкої атлетики України та вся легкоатлетична громада нашої країни висловлює глибокі співчуття рідним та близьким Марії з приводу передчасної смерті молодої й талановитої атлетки.

 

На даний момент ФЛАУ та Федерація легкої атлетики Дніпропетровської області приймає всі необхідні й термінові міри для забезпечення оформлення ритуальних послуг.


Поховання Марії Кошкарьової відбудеться завтра, 11 березня 2011 року, о 13.00 в м. Дніпропетровськ.


Любимо… Сумуємо… Пам’ятаємо…