Чемпіонат України з метань: сімейна перемога Семенових та 80-метровий рубіж Ничипорчука

474
У Ялті завершився чемпіонат України х метань. За його підсумками визначиться склад команди на зимовий Кубок Європи з метань.

 
Ми вже повідомляли, що переможницею змагань з метання спису стала рекордсменка України Віра Ребрик. Змагання серед чоловіків у цій дисципліні пройшли без їх лідера. Срібний призер Олімпійських ігор-2012 Олександр П’ятниця продовжує відновлюватися після травми. Не вийшов на старт і Роман Авраменко. У відсутності лідерів збірної змагання виграв Олександр Ничипорчук. Приємно, що перемога 20-річного атлета відзначилася не лише «золотом», а й досить високим результатом. Уже на початку року Ничипорчук метнув спис на 80,05 м.
 
 
Змагання серед дискоболів виграли Олексій та Наталія Семенови. Наталія перемогла з результатом 57,64 м. Лише кількома сантиметрами їй поступилася 22-річна Юлія Курило. Олексій став єдиним, хто відправив диск за 60-метрову позначку – 61,13. Компанію на п’єдесталі йому склали Володимир Костюченко (58,44) та Сергій Пругло (56,44).
 
 
Також медалі розіграли у змаганнях з метання молота. Олексій Сокирський не робив ставки на зимовий сезон, проте це не завадило йому виграти «срібло» (73,13 м). Випередити Олексія вдалося лише Євгену Виноградову (74,15). Замкнув трійку Дмитро Миколайчук (72,60).
 

У змаганнях жінок Ірина Новожилова у третій спробі продемонструвала результат 69,49 м, який приніс їй «золото».  Ганна Скидан (68,44) та Наталія Золотухіна (66,24) були другою та третьою відповідно.

Попередня статтяОльга Саладуха – про своє рішення виступити на чемпіонаті Європи
Наступна статтяМарія Рємєнь фінішувала у призовій трійці на змаганнях у Стокгольмі