Яна Качур прокоментувала особистий рекорд на юнацькому чемпіонаті світу

229
Зовсім трішечки до виходу в півфінал з бігу на 400 метрів не вистачило Яні Качур. На фініші вона зуміла вийти на четверту сходинку, але щоб фінішувати у першій трійці й напряму пройти в наступне коло, не вистачило кількох метрів дистанції.

 
На жаль, добратися по часу Яні не вдалося. Особистого рекорду, який Качур покращила більше, ніж на секунду, не вистачило для виходу в наступне коло змагань.
 
«Вчора ввечері переглянула списки учасниць, проаналізувала результати суперниць і думала, що фінішую п’ятою-шостою. А прибігла четвертою?! 56 секунд рівно?– дивується Яна. – Насправді, результат міг бути значно вищим. Але на виході з віражу на першій прямій в обличчя подув сильний вітер. Він зупинив мене, швидкість знизилася і майже все довелося починати спочатку. Цей вітер дуже завадив.
 
Це мій перший настільки глобальний чемпіонат. Дуже нервувала перед стартом, але тренер мене заспокоїла. На старті я навіть збадьорилася.
 
Сьогодні зранку на розминці відчула біль в ногах [показує затейповані ноги]. Під час бігу, звичайно, відчувала дискомфорт. Після змагань будемо з’ясовувати, в чому причина».
Попередня статтяЮлія Іоничева та Анастасія Сухотська про дебют на юнацькому чемпіонаті світу
Наступна статтяВладислав Чепурний і Олександр Ревенко поділилися враженнями від юнацького чемпіонату світу