Юлія Іоничева та Анастасія Сухотська про дебют на юнацькому чемпіонаті світу

215
Дистанцією 100 метрів з бар’єрами 10 липня відкрився юнацький чемпіонат світу ІААФ з легкої атлетики. Першою з українців на старт вийшла Юлія Іоничева. Після фінішу спортсменка була майже впевнена, що вийшла до наступного кола і вибігла з 14 секунд, проте результат не виправдав надій. 14,54 с – і Юлія, на жаль, залишилася поза півфіналом.

 
«Відверто кажучи, дуже не люблю відкривати змагання. Це дуже сильне хвилювання, – зізнається Юлія. – На щастя, тут були мої тренери, це дуже допомогло.
 
Мені добре вдався старт, але на останніх двох бар’єрах почали німіти ноги. Певно, свою роль зіграло хвилювання. Ще не зовсім пощастило з доріжкою. Я бігла по крайній, другій доріжці, не бачила суперницю і пропустила момент, коли вона мене обігнала. Але це був чудовий досвід для мене».
 
Не вдалося пройти в півфінал і Анастасії Сухотській (14,92 с). «Певно, суперниці сьогодні були краще готові. Інакше не можу пояснити такий результат. Ще трішки затрималася на старті. І хоч і намагалася наздогнати інших, боротися до кінця, але забракло сил, – каже Анастасія. – Проте чемпіонат світу – це новий досвід для мене, щось нове. Поза сумнівом, це мені дуже допоможе в майбутньому».