Наталя Погребняк: «Перед півфіналом бачила віщий сон»

317
Наталія Погребняк у півфіналі дуже хотіла показати результат рівня особистого рекорду. Цього разу їй це, на жаль, не вдалося (11,36 с). Та якщо з результатом українка і не вгадала, то місце у забігу знала заздалегідь.

 
«У мене був віщий сон, – розповідає Наталя. – Сниться, що запізнююсь на старт, а мої мама і бабуся сидять в кафе і п’ють чай з цукерками. Запитую в них: «Чому ви сидите? Я на старт запізнююсь!» Заходжу в ліфт, кажу, що мені на 12-й поверх, а виходжу на п’ятому. От і вийшло, що півфінал був 12 числа і я в ньому фінішувала п’ятою.
 
Я добре налаштовувалася на півфінал, і стан був хороший, але на старті «натикнулася» і це мене зупинило. Намагалася дістати групу, але максимально розігнатися не вдалося. 11,36 секунд не такий вже й поганий результат, але хотілося бігти швидше. Відчуваю, що можу додати. Та нічого, сьогодні ми з Олесею Повх перевірили свій стан, трішки випустили пар і до естафети в нас залишається ще п’ять днів.
 
Раніше хвилювалася, виходячи на старт на чемпіонаті світу. А зараз зрозуміла: потрібно ставати і показувати свій результат. Навчимося заспокоювати емоції, і потім буде легше. Думаю, ми ще трішки не готові боротися з представницями Північної Америки в особистих видах, але скоро прийде наш час».
Коментар брала Людмила Якушева
Попередня статтяОлеся Повх: «В особистих видах дивуватиму вже в наступному році»
Наступна статтяЧемпіонат світу, спортивна ходьба. Подвійна підтримка Шумкіної та дебют Оляновської