Чемпіонат світу-2013. Спринтерський півфінал українок і кваліфікація Авраменка

235
Єлизавета Бризгіна, Марія Рємєнь, Христина Стуй – усі вони потрапили в різні забіги в першому колі чемпіонату світу з бігу на 200 метрів, проте кожна з них відмінно виконала свою роботу і впевнено пройшла в півфінал. Перед усім трьома особисті тренери поставили завдання подолати дистанцію якомога швидше, і дівчата не підвели.

 
Єлизавета Бризгіна в своєму забігу фінішувала відразу за чемпіонкою світу з бігу на 100 метрів Шеллі-Енн Фрейзер-Прайс з Ямайки (22,84 с). Марія Рємєнь виграла забіг і пройшла в наступне коло з другим результатом серед усіх учасниць – 22,63 с. Христина Стуй в забігу була другою з найкращим особистим результатом сезону (22,86 с).
 
Роман Авраменко в кваліфікації з метання списа потрапив до групи В. Виходячи в сектор, він уже знав результати половини учасників. Але нерви тренера і вболівальників добряче полоскотав до останнього. Лише заключна, третя спроба дозволила українцеві вийти в основне коло змагань – 80,37 м.
 
Зовсім трішки до подолання кваліфікації зі стрибків у висоту не вистачило Оксані Окуневій. З результатом 1,88 м вона 15-та.
Попередня статтяЧемпіонат світу-2013. Півфінал Лупу та дебют Ляхової
Наступна статтяОксана Окунева: «Вже те, що після травм потрапила на чемпіонат світу, є плюсом для мене»